Bye-Bye Fornite & PUBG, Kini Giliran Apex Legends!



Origin Account Hazwan : NoobNLoser
Jom Follow IG : @evarado.design

Sebelum ni dunia gaming digemparkan dengan game Battle Royale PUBG, lepas tu keluar pula Fortnite yang mencecah sampai 200 Million pemain.

Kini giliran Apex Legends pulak untuk menakluk dunia gaming dengan berjaya mencecah 50 juta pemain dalam masa tak sampai sebulan!

Apa yang Hazwan suka sangat pasal Apex Legends ni dan adakah Apex Legends ni betul-betul best?
Semua tu Hazwan ada ceritakan dalam video ini.

Jangan lupa SUBSCRIBE dan SHARE video ini di social media korang!

#AbugitStudios #ApexLegends

31 thoughts on “Bye-Bye Fornite & PUBG, Kini Giliran Apex Legends!

  1. Account Originis aku: NoobNLoser
    Tp aku siyez Noob.. Haha! Share video ni kt member2.. Ajak dorg men skali.. Jgn lupe subscribe.. Ngam 10k subscribers, Aku & Pyan buat video QnA..

    Ikhlas drpd,
    Hazwan Shah / Bukan Zizan / Syafiq Kyle

  2. Fornite, apex legend dan pubg walaupun semuanya game battle royale tp setiap game mempunyai identiti tersendiri… Semua game best atas pilihan masing2… Macam aq suka pubg sbb more to reality…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *