COD vs PUBG (Mobile)



Kalau dah terer tu main apa pun terer.

#tarmizianuwar #gaming

48 thoughts on “COD vs PUBG (Mobile)

  1. aku main fortnite tapi aku setuju lafortnite punya graphic tu mmg cartoonish…..tapi aku still suka main fortnite and game ii lain cam battlefield,cod ngan pubg

  2. Aku pon dah 1 taon lebih lah codm memang overall best cuma aku kurang dkt battle royale yela maybe certain org suka but seariouslah aku memang kureng ngannya battle royale codm?

  3. Idk why, i pernah try nak main COD but i PUBG gamer je ha. And then i try lah COD, but nak rate tu em only 5/10. Itu bagi i lah. Kalau orang lain i tak tahu bagi diaorang best ke tidak COD. But i lebih prefer PUBG. end up unistall balik COD hohohoho.

  4. Aku sejak akaun codm x leh log in mmg aku menyumpah codm ni kaw2..emel berbelas kli kt garena x brjwb..duit abis bnyk last2 x leh main..x ke haru biru tu…mcm2 aku buat still x leh log in smpai skrg..smoga garena cpt mampos bangkrup..pubg mmg aku x mnt psl cheaters rmai plus skin mcm mengarut jer..sekian..

  5. Grafik, equipment or tools.. the real strategy game sudah tentu PUBG bang..
    Grafik nak real kau set la realistic atau movie (HDR on/ shadow on)…
    CoD dah set medic apa semua tu, tp pubg player dgn team dia kena plan nak jadi apa.. so dlm situasi tu ia lebih ke arah reality punya situasi.. alat2 modern2 mcm drone apa semua tu memang xde, orng blh fikir game mna yg lebih kepada cabaran yang sebenar.. Bg aku CoD ni lebih kpd pencinta science fiction dari reality.. TQ

  6. PES mobile player mcm aku cannot relate ? sapa sama..

    Btw mai singgah channel youtube saya untuk check out first single saya dan mcm2 spt cover travelog vlog food and movie review and jgn lupa subscribe utk tlg saya capai 1k subs guys thank you so much ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *