Fortnite vs PUBG Mobile – Battle Royale pe telefon!Acum o săptămână, publicam un versus între două dintre cele mai jucate titluri de pe planeta: Fortnite vs PUBG – variantele de PC. Dar acum putem să jucăm ambele titluri pe telefoane! Iar asta este ceea ce contează, nu? Și să nu uităm: ambele jocuri sunt MOKA pe mobile, chestie care nu face decat să le sporească și mai mult popularitatea. Pentru că, până la urmă, ce este mai ieftin decât gratis?!

Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) REVIEW –
FORTNITE Mega-Review –
Fortnite vs PUBG –

38 thoughts on “Fortnite vs PUBG Mobile – Battle Royale pe telefon!

  1. chiar si acum, pubg ul e mult mai ok pe telefon, sincer, chestia e ca la un moment dat te plictisesti de el, cel putin eu m am plictisit dupa o luna.
    fortnite e foarte greu de jucat pe telefon, si nu mai zic de faptul ca chiar si dupa un an de la lansarea jocului pe telefon, eu chiar si cu iphone 8+ am lag.

  2. Deeci,stiu ca video.ul este destul de vechi,dar ma gandesc ca cineva o sa mi vada opinia:)…fortnite e mult mai bine optimizat,se vede pana chiar si in video.ul tau ca pubg are mici laguiri…construitul nu e ca in minecraft sa iti faci o "fortareata" in 5 minute…ca sa construiesti trebuie sa ai cel putin 5 luni experienta…(ma refer sa construiesti in cateva secunde un turn…) pe telefon intr.adevar e mai greu de utilizat dar cei de la epic games au pus accent pe grafica animata,tocmai ca sa nu fie frame drop.uri:)))…

  3. Prefer pugb.ul pentru că îți dă sentimentul de război în adevăratul sens al cuvântului,totul depinde de strategie. Grafică e superbă daca ai un PC care sa o suporte deși de peferat e sa joci pe low că sa vezi oameni ascunși în iarbă . Singura chestie care nu îmi place la pugb e că drope.urile sunt prea dese . Poți auzi pași adversarilor fara sa te uiți pe hartă dacă ești atent . Ai o varietate de arme . Sentimentul pe care îl am când joc pugb e unic nu am simțit asta la nici un joc . Intru atât de mult in rol în cat simt frica de a nu muri combinat cu sentimentul de certitudine că trebuie să gândesc strategic sa trăiesc . Pugb.ul e jocul meu preferat deși nu îl joc de mult și mă refer la varianta de mobile deși îl joc de PC. In scurt timp as vrea sa cumpăr varianta de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *